Istanbul

495,00 kr

En dag i Istanbul – staden där öst möter väst

Vem drömmer inte om att besöka Istanbul, staden som är både orientalisk och modern! Med vår box behöver du inte vänta på bättre tider. Tillbringa en dag i spännande miljöer, fantastisk mat och roliga aktiviteter. Du behöver inte ens ett pass.

Artikelnr: IST Kategorier: , , ,

Beskrivning

Livliga, bullriga, kaotiska Istanbul, platsen där öst möter väst. Istanbul bär sina kulturer och sin historia väl och blandningen har så mycket att lära oss. Att vakna i den här staden innebär att vakna till en kaotisk symfoni av ljud: Minaretens böneutropare, skrammel från basarens kärror, hamnens båtljud och fiskmåsarnas skrik, trafik och sirener och gatumusikanter.

Under den har dagen får vi följa med till basaren, kolla in alla coola moskéer och byggnader, spela backgammon och gå på hamam. Men vi hinner också besöka några okända smultronställen i Istanbul – platser som man oftast inte hinner med när man är där på riktigt. Dessutom får du en snabb lektion i turkiska.

Resan är tänkt att genomföras under en heldag, men du kan förstås lägga upp den precis som du vill. Med din biljett kan du logga in hur många gånger som helst.

Boxen är för 2 personer och innehåller: Biljett som ger inloggning till vår reseupplevelse, lokala ingredienser, te, snacks, recept på frukost, lunch och middag, tips på drinkar, matlagningstillbehör, spellistor för musik och resefilmer, turkiska bordsdekorationer, material för souvenirer.

Du behöver köpa själv: Ingredienser till matlagningen samt dryck. Lokala ingredienser finns i boxen men färskvaror köper du själv.

Resväska