Vacation in a box i ett nötskal

Häng med på en härlig upplevelse – en resa, men ändå inte en resa. Vi tar dig med till nya platser där du kan uppleva nya saker, lära dig nya saker. Allt, eller ja … nästan allt, utan att du behöver gå hemifrån.

RES OFTARE

Om du precis som vi, älskar att resa men kommer inte iväg så ofta som du vill, så är Vacation in a box grejen för dig. Den är inte istället för en resa. Den är för att resa oftare! Och kanske för att ge dig mersmak på att besöka resmålet livs levande lite längre fram.

ENKELT, KUL OCH MILJÖVÄNLIGT

Med hjälp av Vacation in a box skapar du stämningen, atmosfären och ibland till och med dofterna från resmål i när och fjärran. Det är enkelt, kul och miljövänligt.

UPPLEVELSE FÖR TVÅ

Innehållet i våra boxar är anpassat för två personer. De innehåller en komplett resplan som ni följer steg för steg. De innehåller också allt annat ni behöver för att genomföra aktiviteterna, plus recept, kryddor, vissa ingredienser och rekvisita. Men färskvarorna köper ni själva.

SÅ FUNKAR DET

1. VÄLJ DITT RESMÅL

Botanisera bland våra boxar och välj ut den allra bästa för dig. Gå till kassan och betala med kort eller swish. Ditt hjärta fylls nu med spänd förväntan, lite som när man har bokat en biljett … Den  känslan!

2. ÖPPNA BOXEN

Vi levererar boxen efter 2-4 arbetsdagar och du hämtar ut den hos ditt paketombud. I boxen finns biljetten till din resplan. Plus recept, plus kul grejer, plus spännande mattillbehör och ja … du fattar va?

3. PLANERA

Du planerar lite: kollar när du har tid, kollar recepten och köper ingredienser till de spännande matupplevelserna. Det finns recept för frukost, lunch och middag för hela resan.

4. NU ÅKER VI!

Aktivera resan med ditt unika biljettnummer. Olika resmål har lite olika resplan: en helg, en heldag eller en kväll, men vi vill inte styra. Res som det passar dig – intensivt eller lite då och då. Du kan logga in hur många gånger som helst. 

MISSA INTE SPÄNNANDE UPPLEVELSER, FÖLJ OSS!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du nyheter och erbjudanden först av alla.