Utsikt från en takbar i Panama City

OM OSS

Hela historien om oss började på en takbar, en nyårsafton i Panama City. Helena och Peter Hjalmarsson åt sina traditionsenliga 12 vindruvor på tolvslaget och önskade sig ett kanonår med många roliga resor 2020. Resten är historia – i februari drabbades världen av coronapandemin och det där med resor kändes plötsligt svårt och avlägset. Men älskar man att resa så gör man. Helena och Peter bestämde sig för att göra sina resor virtuellt istället, och den första Vacation in a box var född.

Vacation in a box är klimatsmart för den som väljer bort flygresor. Det kan också vara en lärorik förberedelse för en kommande resa, som gör att man får ut mer av den.

Vacation in a box är nu en avdelning inom företaget Interes AB som utvecklar och säljer virtuella resor paketerade tillsammans med recept, aktiviteter och fysiska saker som tillsammans skapar en reseupplevelse hemifrån. Interes AB har funnits sedan 2010.

Interes organisationsnummer: 556880-1848

Interes adress: Tavastgatan 29 D, 118 24 Stockholm

Vill du veta mer om oss och Interes AB kan du kontakta: Kundtjänst eller Helena Englund Hjalmarsson, telefon: 070-767 81 81.