FÅ EN NY BOX AUTOMATISKT VARANNAN MÅNAD

Tänk så härligt! Utan att du behöver göra något annat än att teckna dig för en prenumeration så kommer en ny spännande Vacation in a box till dig med ett nytt resmål varannan månad så länge du vill. Om du av någon anledning skulle tröttna (fast det tror vi inte) behöver du bara säga upp prenumerationen. Efter 3 boxar är det ingen uppsägningstid. Och boxarna blir dessutom billigare eftersom vi bjuder på frakten.

Ja, jag vill prenumerera

SÅ FUNKAR DET ATT PRENUMERERA

1. SKAPA ETT KONTO

Fyll i ditt  namn och din adress längre ner på den här sidan. Om du inte redan har ett konto hos oss blir du ombedd att skapa ett. 

2. SKICKA OCH BETALA

När du har skickat din beställning kommer du vidare till betalsidan. Du betalar för tre boxar i förväg (1 485 kronor) men som prenumerant slipper du betala frakten.

3. UPPLEV RESMÅLEN

Den första boxen får du redan efter 3-4 dagar. Därefter hamnar du i vår prenumerationsloop där vi skickar ut en nytt resmål varje februari, april, juni, augusti, oktober och december.

4. BOX EFTER BOX

Efter de första 3 boxarna får du en faktura med varje ny box. Den ska betalas inom 14 dagar. På fakturan står det också hur du kan avsluta prenumerationen.

Ja, jag vill prenumerera