Mallorca - en underbar ö
Resa på väg till dig

Mallorca Special

Två dygn på Mallorca – ön som har allt

Om du tror att Mallorca bara handlar om sol och bad kommer du att få en överraskning när du köper vår Mallorcabox. I den hittar du en spännande historia, hisnande bergsvandring, fantastisk arkitektur och nya favoritrecept. Utan att du behöver ordna kattvakt under tiden.

Pris 495,00 kr 
Frakt 49,00 kr 

[simpay id=”2220″]

Vacation in a box i ett nötskal

Vi går in för landning över Mallorcas röda jord. Medan du sippar på ett glas cava tittar du på filmer över Mallorcas historia som är full av invasioner, plundringar och sjöröveri. Följ med på stadsvandringar i Palma och resor till Mallorcas pittoreska byar, där du bland annat får en inblick i Michael Douglas lyxiga herrgård. Och så besöker vi några badvikar som är så bedövande vackra att man tappar andan. Vi fördjupar oss också i vardagslivet på Mallorca - hur är det egentligen att vara fiskare eller mandelodlare här? Och troligen kommer du att bli sugen på att lära dig stenslungandets ljuva konst. Du får fördjupa dig i det mallorkinska kökets mustiga recept, vintips följer förstås med. Under helgen hinner du plugga lite spanska, du lär dig att Spanien har en egen kortlek med bara 48 spelkort ... och givetvis får du spelreglerna för några spel. Boxen är avsedd för 2 personer.

Boxen innehåller: recept på middagar och frukost, tips på drinkar och vin, kryddor och matlagningstillbehör, spellistor för musik och resefilmer, tips på långfilmer som utspelar sig på Mallorca, flaggor och annat material.

Du behöver köpa själv: ingredienser till matlagningen samt dryck.

Vår fina resväska