VÅRA BOXAR

Här ser du våra jättehärliga boxar – både de som finns att köpa redan och de som är på gång. Skriv upp dig på nyhetsbrevet om du vill ha en blänkare när de är klara.

Jamaica

Jamaica – en hel helg på den karibiska paradisön

Från det att morgonens första solstrålar kastar sitt glitter i havet tills dess att solen går ner vid horisonten erbjuder Jamaica en ljuvlig mix av upplevelser, smaker, musik och kultur. Känn vajben på denna reggae-gungande juvel i Karibien. Du kommer inte att bli besviken!

Läs mer och köp

Madrid

En weekend i Madrid – staden som aldrig sover

Madrid är huvudstaden som är sprängfylld med saker att göra, och vår Madridbox är lika proppfull den. Med vår box hinner du med flera sevärdheter och aktiviteter än du skulle ha gjort om du var där på riktigt. Din weekend innehåller fantastiska tapas, spännande museibesök och kanske en fotbollsmatch. Dessutom en lektion i spanska.

Läs mer och köp

Costa Rica

En helg i Costa Rica med makalösa naturupplevelser

Costa Rica, det obeskrivligt vackra landet, fyllt med regnskogar, stränder, floddalar och djurliv med biologisk mångfald. Här finns vrålapor, sengångare, havssköldpaddor och färgsprakande fåglar. Dessutom fräsch, lättlagad och god mat. Missa inte den här boxen!

Läs mer och köp

Istanbul

En dag i Istanbul – staden där öst möter väst

Vem drömmer inte om att besöka Istanbul, staden som är både orientalisk och modern! Med vår box behöver du inte vänta på bättre tider. Tillbringa en dag i spännande miljöer, fantastisk mat och roliga aktiviteter. Du behöver inte ens ett pass.

Läs mer

Gardasjön

Egentligen är det inte bara Gardasjön vi besöker den här helgen. Vi hinner med flera av de vackra sjöarna i norra Italien, Comosjön och Iseosjön. Den här boxen ger dig mäktiga bergsvandringar, ljuvliga vinprovningar och så den italienska maten. Det är allt vi säger.

Läs mer

Kirgizistan

Försäljningen börjar hösten 2021

Med vår box för Kirgizistan får du uppleva en naturresa som inte många har gjort. Du får träffa lokalbefolkningen, lasta bilen med campingutrustning och ge dig iväg på hisnande turer. Och du kommer inte att kunna sluta stirra mot horisonten i jakt på häftiga vyer. Tappa andan utan att lämna soffan!

Läs mer