Uppskattad present till pappa

Vacation in a box är ett uppskattat val när du ska hitta en present till pappa på hans födelsedag eller på fars dag. Vi har resmål som passar alla, både till spännande storstäder och till exotiska resmål. Boxens innehåll är för två personer. När du har bestämt dig för en box kan du välja att få boxen hemskickad till dig eller få den skickad direkt till din pappaa. Vi lägger ner en fin hälsning, och boxen är så snygg att den inte behöver något presentpapper.

Present till mamma

Jamaicaresa i present till pappa på fars dag

”Så enkelt och smidigt. Vi bara beställde, sedan skötte kundtjänsten allt åt oss. Och pappa blev jätteglad.”

Låt pappa åka till Istanbul på fars dag

”Superbra present! Pappa älskar Istanbul. Nästa gång blir det Costa Rica till mamma på mors dag.”

En resa till Costa Rica i present till pappa

”Vi gav en Costa Rica-resa till pappa i present. Det var jätteenkelt – de på Vacation in a box la ner en hälsning från oss och skickade boxen direkt till pappa.”

Mallorcaboxen, vår present på bröllopsdagen

”Vi båda älskar Spanien så på vår bröllopsdag köpte jag en Vacation in a box-resa till Mallorca. Vi har gjort den flera gånger tillsammans.”

 

Jamaica

Jamaica – en hel helg på den karibiska paradisön

Från det att morgonens första solstrålar kastar sitt glitter i havet tills dess att solen går ner vid horisonten erbjuder Jamaica en ljuvlig mix av upplevelser, smaker, musik och kultur. Känn vajben på denna reggae-gungande juvel i Karibien. Du kommer inte att bli besviken!

Läs mer och köp

Madrid

En weekend i Madrid – staden som aldrig sover

Madrid är huvudstaden som är sprängfylld med saker att göra, och vår Madridbox är lika proppfull den. Med vår box hinner du med flera sevärdheter och aktiviteter än du skulle ha gjort om du var där på riktigt. Din weekend innehåller fantastiska tapas, spännande museibesök och kanske en fotbollsmatch. Dessutom en lektion i spanska.

Läs mer och köp

Costa Rica

En helg i Costa Rica med makalösa naturupplevelser

Costa Rica, det obeskrivligt vackra landet, fyllt med regnskogar, stränder, floddalar och djurliv med biologisk mångfald. Här finns vrålapor, sengångare, havssköldpaddor och färgsprakande fåglar. Dessutom fräsch, lättlagad och god mat. Missa inte den här boxen!

Läs mer och köp

Istanbul

En dag i Istanbul – staden där öst möter väst

Vem drömmer inte om att besöka Istanbul, staden som är både orientalisk och modern! Med vår box behöver du inte vänta på bättre tider. Tillbringa en dag i spännande miljöer, fantastisk mat och roliga aktiviteter. Du behöver inte ens ett pass.

Läs mer

Gardasjön

Egentligen är det inte bara Gardasjön vi besöker den här helgen. Vi hinner med flera av de vackra sjöarna i norra Italien, Comosjön och Iseosjön. Den här boxen ger dig mäktiga bergsvandringar, ljuvliga vinprovningar och så den italienska maten. Det är allt vi säger.

Läs mer

Mallorca

Två dygn på Mallorca – ön som har allt

Om du tror att Mallorca bara handlar om sol och bad kommer du att få en överraskning när du köper vår Mallorcabox. I den hittar du en spännande historia, hisnande bergsvandring, fantastisk arkitektur och nya favoritrecept. Utan att du behöver ordna kattvakt under tiden.

Läs mer