Madrid

595,00 kr

En weekend i Madrid – staden som aldrig sover

Madrid är huvudstaden som är sprängfylld med saker att göra, och vår Madridbox är lika proppfull den. Med vår box hinner du med flera sevärdheter och aktiviteter än du skulle ha gjort om du var där på riktigt. Din weekend innehåller fantastiska tapas, spännande museibesök och kanske en fotbollsmatch. Dessutom en lektion i spanska.

Artikelnr: MAD Kategorier: ,

Beskrivning

Vi går in för landning på det spanska höglandet Extremadura. Vi börjar med en rundtur och översikt och tar ett glas cava medan vi hittar den rätta Madridkänslan. Vi kollar in de coolaste museerna och provar sedan den senaste varianten på paella – Fideuá. Och vi har spellistor med både modern och traditionell musik. Nästa dag gör vi besök hos en trendig designer och lär oss lite om att bygga katedraler. Vi gör också en vandring  utanför staden och så går vi förstås på fotboll. Det måste man när man är i Madrid. Dessutom får du en lektion i spanska och lär dig grunderna i flamenco. Men vi lär oss också sådant som kanske är okänt om Madrid, till exempel ”la hora de vermut”. Var Hemingway verkligen i Madrid och hur går diskussionerna om tjurfäktningens vara eller icke vara.

Boxen är för 2 personer och innehåller: Biljett som ger inloggning till vår reseupplevelse,, lokala ingredienser, kryddor, snacks, recept på middagar och frukost, tips på drinkar och vin, matlagningstillbehör, spellistor för musik och resefilmer, tips på långfilmer och tv-serier som utspelar sig i Madrid, flaggor och kastanjetter.

Resan är tänkt att genomföras under en helg, men du kan förstås lägga upp den precis som du vill. Med din biljett kan du logga in hur många gånger som helst.

Du behöver köpa själv: Ingredienser till matlagningen samt dryck. Lokala ingredienser finns i boxen men färskvaror köper du själv.

Resväska