Perfekt julklapp till personalen

Vacation in a box är ett uppskattat val när du ska hitta en julklapp till personalen. Vi har resmål som passar alla, både till spännande storstäder och till exotiska resmål. Boxens innehåll är för två personer, men vi kan anpassa boxarna att gälla för flera. Vi kan leverera boxarna oförslutna så att du kan komplettera med dryck eller annat om du vill. Hör av dig till oss så diskuterar vi ett upplägg som passar ditt företag och dina medarbetare.

Julklapp till personalen

Fråga om företagsboxar

12 + 5 =

Våra boxar

Resa till Costa Rica blev julklapp till personalen

”Vi gav en Costa Rica-resa till alla på avdelningen. Det var jätteenkelt – kundtjänst la ner en hälsning från oss och skickade boxen direkt till medarbetarna.” Mikael Törnberg, Region Stockholm

Mallorcaboxen, vår julklapp till alla

”Vi gav alla medarbetare varsin Mallorcabox i julklapp. Vi kompletterande den med dryck och ett gästspel av Mallorcaguiderna. En julklapp till personalen som blev mycket uppskattad.” Maarten Merckx, Olingo Consulting.

 

Våra resmål

Välj mellan Jamaica, Madrid, Costa Rica och Mallorca. Boxar för 2-10 personer.

Jamaica

Jamaica – en hel helg på den karibiska paradisön

Från det att morgonens första solstrålar kastar sitt glitter i havet tills dess att solen går ner vid horisonten erbjuder Jamaica en ljuvlig mix av upplevelser, smaker, musik och kultur. Känn vajben på denna reggae-gungande juvel i Karibien. Du kommer inte att bli besviken!

Madrid

En weekend i Madrid – staden som aldrig sover

Madrid är huvudstaden som är sprängfylld med saker att göra, och vår Madridbox är lika proppfull den. Med vår box hinner du med flera sevärdheter och aktiviteter än du skulle ha gjort om du var där på riktigt. Din weekend innehåller fantastiska tapas, spännande museibesök och kanske en fotbollsmatch. Dessutom en lektion i spanska.

Costa Rica

En helg i Costa Rica med makalösa naturupplevelser

Costa Rica, det obeskrivligt vackra landet, fyllt med regnskogar, stränder, floddalar och djurliv med biologisk mångfald. Här finns vrålapor, sengångare, havssköldpaddor och färgsprakande fåglar. Dessutom fräsch, lättlagad och god mat. Missa inte den här boxen!

Mallorca

Två dygn på Mallorca – ön som har allt

Om du tror att Mallorca bara handlar om sol och bad kommer du att få en överraskning när du köper vår Mallorcabox. I den hittar du en spännande historia, hisnande bergsvandring, fantastisk arkitektur och nya favoritrecept. Utan att du behöver ordna kattvakt under tiden.