Jamaica

595,00 kr

Jamaica – en hel helg på den karibiska paradisön

Från det att morgonens första solstrålar kastar sitt glitter i havet tills dess att solen går ner vid horisonten erbjuder Jamaica en ljuvlig mix av upplevelser, smaker, musik och kultur. Känn vajben på denna reggae-gungande juvel i Karibien. Du kommer inte att bli besviken!

Artikelnr: KIN Kategorier: , ,

Beskrivning

Vi landar i Kingston och lär känna Bob Marleys värld och det gamla pirattillhållet Port Royal. Efter ett tag reser vi vidare till Montego Bay med sina romdrinkar och Negril med den fantastiska Seven miles beach och sina romantiska vattenfall som vi har sett i så många biofilmer. Den gungande rytmen av reggae-toner följer oss var vi går. När vi lagar Jerk chicken och doften fyller våra näsborrar är det enkelt att  föreställa sig hur det är att vandra runt på gatorna bland vagnar med street food och rasta guys som spelar trummor. Med kassavamjölet bakar vi bammies, och vi lär oss att göra rasta-armband av vanligt bomullsgarn. Och romen dricker vi ren eller i läskande tropiska drinkar. Men vi lär oss också sådant som kanske är okänt om Jamaica, till exempel den blodiga historien som har format jamaicanernas kultur och religion. Eller att Jamaica inte bara har snabba löpare utan också en lång bobsled-tradition.

Boxen är för 2 personer och innehåller: Biljett som ger inloggning till vår reseupplevelse, kryddor och lokala ingredienser, snacks, recept på middagar och frukost, tips på drinkar och öl, spellistor för musik och resefilmer, tips på långfilmer som utspelar sig på Jamaica, hattar, flaggor och material till armbanden.

Resan är tänkt att genomföras under en helg, men du kan förstås lägga upp den precis som du vill. Med din biljett kan du logga in hur många gånger som helst.

Du behöver köpa själv: Ingredienser till matlagningen samt dryck. Lokala ingredienser finns i boxen men färskvaror köper du själv.

Resväska