Costa Rica

595,00 kr

En helg i Costa Rica med makalösa naturupplevelser

Costa Rica, det obeskrivligt vackra landet, fyllt med regnskogar, stränder, floddalar och djurliv med biologisk mångfald. Här finns vrålapor, sengångare, havssköldpaddor och färgsprakande fåglar. Dessutom fräsch, lättlagad och god mat. Missa inte den här boxen!

Artikelnr: SJO Kategorier: ,

Beskrivning

Tänk dig att du landar i San José, Costa Ricas huvudstad som ligger ganska precis i mitten av landet. Lite österut ligger Atlanten med karibiska havet och västerut det väldiga Stilla havet. Vi börjar vår resa österut och åker till den karibiska kusten. Där klättrar vi upp på vulkaner, upplever det fantastiska djurlivet i nationalparkerna, dricker drinkar och njuter av det coola livet med yoga och mindfulness. Och så gör vi ett besök hos bribri-folket och lär oss göra choklad. Mums!

Därefter åker vi upp i molnskogen i Monteverde där vi besöker kaffeplantager, åker zip lines ovanför den mäktiga växtligheten och får en liten lektion i den costaricanska spanskan.

Men programmet är späckat och vi vidare till Stilla havskusten och besöker fler nationalparker där djurlivet skiljer sig lite från östkusten. Vi träffar surfare och det får oss att inse hur svårt det är att surfa på vågor jämfört med att surfa på nätet med Vacation in a box. Du får också lära dig att spela marimba – det är inte så många som kan.

Parallellt med alla de här upplevelserna får du hela tiden nya recept för frukostar, luncher, middagar och drinkar. Du kan ju inte gå hungrig eller törstig hela helgen.

Boxen är för 2 personer och  innehåller: Biljetten som ger inloggning till vår reseupplevelse, recept på middagar och frukost, kryddor och vissa lokala ingredienser, tips på drinkar, spellistor för musik och resefilmer, tips på långfilmer, hantverks material, flagga och annat material.

Resan är tänkt att genomföras under en helg, men du kan förstås lägga upp den precis som du vill. Med din biljett kan du logga in hur många gånger som helst.

Du behöver köpa själv: ingredienser till matlagningen samt dryck. Lokala ingredienser finns i boxen men färskvaror köper du själv.

Resväska